Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyen velem? 16/F

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, akinek bejövök (gondolom), és ő is nekem, de még ugy ahogy rejtegetjük egymás előtt. Napi szinten beszélgetünk a suliban, suli után mindig hiv, egész este beszélgetünk... de sűrűn előfordul, hogy egyszerűen elhanyagol.. csak ugy random mikor irok valamit, annyit ir hogy jo, oke, stb... Mikor ő bánt meg engem, akkor én kérek bocsánatot egy fél óra mulva, emrt hiányzik... Most megkérdeztem tőle hogy miért ilyen.. és azt várja el, hogy én kérjek bocsánatot megint tőle.. mikor semmi rosszat nem szoltam... Szerintetek miért van ilyen ingadozása? (Bocsi hogy összeszedetlen vagyok, de tényleg nem vagyok ettől a legjobban)

2019. dec. 12. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl reagálod. Lehet, hogy nagyon elfoglalt volt és lezárta egy okéval. Meg kell adnod neki a személyes teret, lehet, hogy azzal teszed tönkre a kapcsolatot, hogy folyton irogatsz neki. Sok párkapcsolat is ment tönkre ilyenek miatt. Szerintem ne sértődj meg ilyen hamar, hiszen ha szereted/szerelmes vagy belé akkor el kell fogadnod, hogy nem tökéletes. Az is segíthet, ha elmondod neki, hogyan érzel, ha nem ír és akkor utána nem lesz hiszti. Egy beszélgetés még segíthet főleg ha össze is akartok jönni.
2019. dec. 12. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen :) Az a baj, hogy most is beszélgetünk, ugy ir, hogy látszik rajta az, hogy nincs jó kedve. Megkérdeztem hogy mi a baj, erre irja hogy Pont az bzd+... Aztán rá percre irja hogy sajnálom, de nem érzem jól magam meg stb... Én ezt komolyan nem értem :/ Pedig csak velem beszélget folyamatosan
2019. dec. 12. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a lányt, csak játszik veled, bosszantani akar, hogy fuss utána, kihasználja valószínű , hogy neked tetszik ő... lehet hogy te is bejösz neki, de szerintem elég bunkon viselkedik és nincs tisztában azzal, hogy mit is szeretne. Keress egy sokkal komolyann érettebb, határozattabb lányt , aki többet érdeklődik.. aztán majd irigykedhet és 100x megbánja , hogy nem volt kedvesebb veled.
2019. dec. 12. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem megvan neki. Menj el horgászni inkább.
2019. dec. 13. 10:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket szintén :) Utolsó, lehet igazad van :D
2019. dec. 13. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!