Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a legjobb lány barátom, mit tegyek? <többi lent>
Figyu, lehet csak játszik veled, vagy tényleg csak szimplán jó barátként tekint rád, de semmi több. Talán ejts meg felé egy poénos kijelentést, milyen lenne, ha te meg én, de ha elutasít, vedd poénosra és menj tovább. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit veszíthetsz ezzel. Meg se próbálod és várod, hogy majd ő lépjen - amit kétlek, jobb szeretik ha te lépsz - vagy nyitsz felé. Nem haragudnál magadra, hogy nem léptél, betojtál, ő meg éli az életét Nélküled?
Szerintem gondold meg, saját tapasztalat, ha nem kockáztatsz, hidd el, azzal kockáztatsz a legtöbbet.
Mi a rákot írjunk már??? Most a tiéd? - nem. Többet akarsz? - igen. Tenni kell? - igen. Ha nem teszel, elveszíted és csak tépelődsz? - igen.
Attól, hogy százan leírjuk, akkor abbahagyod a hisztit, és férfi leszel? - nem, nem ezen múlik.
Ha itt tökölődsz, és nem leszel férfi, nem állsz elé, hogy felvállald magadat, mivel magyarázod, mentegeted magad, hogy vártál a századik kommentre?! - na az nagyon jó lesz
És ha kinevet, vagy akármi, akkor legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad, és felvállaltad önmagad férfiként, de ő nem viszonozza az érzésed. Akkor majd férféként feldolgozod. Szakadj le a gépről, és lépj, mert aztán tényleg még bepasizik, és mikor eléállsz, azt mondja csak, hogy miért vártál eddig, már késő. Szuperjó lesz.
Ma tesin mindketten felmentettek voltunk, és FB-zett mellettem a padon, aztán nekem dőlt, aztán mondom:
-Ha most g*ci lennék felugranék innen xd! Aztmondja: Neee. És ráhajtotta a fejét a vállamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!