Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogyha szeretne akkor teperne értem?
Figyelt kérdés
Igaz soha nem jártunk, csak kavartunk és néha együtt voltunk. De szünetekben van amikor figyel. Persze én is tudom hogyha érezne irántam valamit akkor vagy írna vagy valahogy a tudtomra adná hogy tetszek neki. Mondjuk a vonzódás lehet meglehet, de ha találkozunk nem köszön, ja és facebookon is letiltott. Csak Snapen vagyunk ismerősök, de ott van amikor megnézi mit raktam ki.2019. nov. 22. 07:23
1/3 anonim válasza:
Az fsza, ha néha megnézi.
Amúgy mit jelent a kortárs tiniknél az, hogy "nem jártunk csak kavartunk és néha együtt voltunk"? Istenem...
Hogy akarsz bármit is tőle, ha mindketten komolytalanok vagytok? :D
2/3 anonim válasza:
Hááát... Ha letiltott, nem hiszem hogy jók az esélyeid
3/3 A kérdező kommentje:
Azért tiltott le mert részegen messengeren hivogattam. De ha nincsenek esélyeim akkor a napomat se nézze meg, tiltson le Snapen is
2019. nov. 22. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!