Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hétvégén megyek a barátommal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén megyek a barátommal egy buliba ahol az exe is ottlesz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Túlzottan érdekel engem az exe.. Egyszerűen irritál. Amúgy is utálom. Folyton bámul ha meglat meg lenéz.. És tudom ha ottlesz nem fogom magam tudni jól érezni.. Nem tudom figyelmen kívül hagyni. Mit tennétek a helyemben?

16/L

2019. nov. 21. 17:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem hívta meg. Ez egy disco. Csak láttam fbn hogy az eseménynel bejelolte hogy "ott leszek"

Csak buli előtt bemutat a szüleinek mert a discotol par utcára lakik

2019. nov. 21. 20:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Azt tanácsolom, hogy az exét tekintsd levegőnek, mintha ott sem volna. Ne nézegess állandóan feléje, mert cukkolni fog (csakazértis!). Ne táncoljatok közel egymáshoz, mosdóba se akkor menj, amikor ő alighanem oda ment, ne legyetek közel egymáshoz. Ha provokálna, szólj a fiúdnak, hogy tegye sínre az exét.
2019. nov. 22. 09:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem is lesz ott, ne gorcsolj. Ha ott lesz, hagyd figyelmen kívül, ne nézz rá, szórakozz!
2019. nov. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!