Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon nagyon helyes és olyan tipikus akit megláttam és szinte beleszerettem. Még sosem beszéltünk viszont néhány dolgot megtudtam róla amik nem annyira pozitívak. (Van aki úgy gondolja hogy kicsit "fogykos" és asszociális meg ilyesmik.) Szerintetek így megérné bármit is lépni? Vagy inkább még most felejtsem el?

2019. nov. 20. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi bolondság sose árt, nélküle a hétköznapok mind szürkék lennének
2019. nov. 20. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen valaki egy a kicsit bolondok közül mint egy a komor népből amely elnyomja a vidám embereket.
2019. nov. 21. 05:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2es vagyok, és ha az ember mellett van egy ilyen társ és elfogadja akkor nagyon boldogok lesznek mindketten.
2019. nov. 21. 05:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne másoktól akarj tudni, hogy milyen ember. Lehet nem is vannak jóban, azért mondják hogy fogykos...

Ez olyan mint általános iskolában kiközösítették, mert hülye volt, aztán megváltozott, és érett férfi lett belőle...

Kicsit gondolkodj már! Ismerd meg, aztán meg tudod milyen...

2019. nov. 21. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedés után nem kötelező járni vele, azt ugye tudod? :)
2019. nov. 21. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!