Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha valaki tiniként bulizni? Akár házibuli akár disco
Bárkivel beszélgettem mindenki azt mondta, hogy nem szereti a bulizós lányokat. Nemértem ettől nem lesz senki kevesebb vagy több. Nem szoktam magam tulzottan leinni, de mikor valaki pl.instagramon meglátja a bulizós képeket akkor egyből r**ancnak könyvel el. Miért?
17/L
Gondolom mert gondoljak hogy ott akar fiuval is vagy
Vagy hogy ott hogy viselkedhetsz
Hmm en ismeroseim/akivel beszeltem szeretikxd vagyis nem egy negativ dolog
Szia!
Én azért nem szeretem a bulis lányokat mert tudom hogy mennek a bulikon a dolgok, egyszerűen ha egy lány egyedül vagy barátnői társaságban eljár bulizni csak idő kérdése hogy megcsalja a barátját. Ilyen lányokban nem tudok bizni, mivel annyi és annyi negativ történetet ismerek, kis pia illetve barátnők noszogatása és bármi megtörténhet, ilyen a buli.
Én havonta kb 1-szer jártam el a barátnőmmel bulizni. Jól éreztük magunkat, pedig nem pasiztunk, nem ittunk és nyilván nem is akarunk, Azért mentünk oda mert jó volt táncolni, meg egy kicsit kikapcsolni. Kb olyan 2-ig voltunk aztán eljöttünk. Manapság már csak 1-2 alkalommal egy évben esetleg.
20N
Akkor én valami hibrid vagyok, mert sosem pasiztam buliban. Haverokkal leültünk beszélgetni és ennyi.
Amúgy meg vannak jobb és rosszabb szórakozóhelyek. Ne a Rioba menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!