Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen számotokra egy jó csaj?
Túl sok ember van, és mindenkinek más az igénye, más az elvárása.
Az én szemszögemből elsőre a "csaj" megszólítás is már szúrós ...
Nálam egy lánynál az arca az első, hogy milyen a teste (duci, átlagos, vékony) az nem döntő tényező, a külső jegyei (fenék, keblek) sem számítanak.
Ne legyen plázacica, nagy ivó/bulizó, ne nagyon dohányozzon.
Röviden ennyit tudok leírni (barátnőmről tudnék csak többet írni) :/
Ne legyen agyonsminkelve, minél kevesebb annál jobb.
A körmei ne legyenek hatalmasak. Simán csak legyen kifestve vagy ha nem festi nekem az se baj.
Legalább vállig de inkább hosszabb hajú legyen, személy szerint az egyenes hajú max kicsit hullámosabb szőkéket és barna hajú lányokat kedvelem.
Kék vagy barna szemű legyen de nem ez az igazi mérvadó haj/szemszín párosítás függő. Személy szerint én a szőke barna szemű lányokat nagyon kedvelem.
Testalkatilag legyen vékony,sportos. Nem igazán kedvelem a teltebb testalkatúakat,még a kismértékű felesleget se.
Magassága 160-175 között legyen, hogy azért ne legyen nálam magasabb (én 178 cm vagyok)
Ne dohányozzon max ritkán. Alkoholt is csak mértékkel.
Öltözködése az legyen olyan amilyenben ő jól érzi magát.
Ne legyen az a tipikus nagyképű nagyszájú inkább csendesebb persze tudjon beszélni, inkább viccesebb "huncutkodó" legyen (nem félre érteni :D)
Legyen közös érdeklődési körünk pl zene,film stb...
Nem zavar ha eltérő az érdeklődési köre hiszen szerintem egy kapcsolatnak az a lényege, hogy megismerjük egymást és egymás érdeklődési körét.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!