Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok 20 év korkülönbség?
Őrülten szerelmes vagyok egy sracba akit több éve ismerek,20 évvel idősebb nálam, nyár ota szerelmes vagyok belé, és én is azt veszem eszre hogy ő is érez irántam valamit,folyamatosan ra gondolok és olyan szinten rosszul vagyok, hanyingerem van, szedulok,mintha egy görcs lenne a nyakamba és a hasamba .
És azon gondolkoztam az elmúlt napokban hogy el kellene mondanom neki talán megtudnám vele beszélni,csak nem tudom hogy reagálna.Igazabol a srac a korahoz képest (o idősebb) normális,kedves ,fiatalos,szeret bulizni,utazni(tehát nem ilyen visszahúzódó)
Igazabol annyit szeretnek kérdezni hogy ti mit tennétek? Elmondanátok neki? És hogyan? Tanácstalan vagyok most
Lehet sok, de ha szeretjük egymást ,számít a kor? :/
Főleg ebben a században 😄
Nagyon sokaktól hallottam ,és olvastam itt az ilyen kérdéseket és latom hogy vannak olyanok akik közt 20-30 év van és mégis jól megvannak
Én 23 vagyok a férjem 40, nincs semmi probléma már 6 éve együtt vagyunk. És együtt élünk már a kezdetek óta.
Ja és 6 hónapos terhes vagyok Tőle :) minden csodás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!