Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érdemes raírni?
Szerintem annyi hogy " szia ! Eszembe jutottál (erről,arról) rég beszéltünk már ,nem lenne kedved találkozni esetleg valamikor? "
Vagy ha ez tul gyors akkor először irásban érdeklődsz hogy mi van vele mostanában ,hogy van stb. És utána hívod el
Írj rá, hogy "Szia!". A legnehezebb része már is le van tudva. :)
Utána kérdezd meg, milyen az új iskola, mi a helyzet vele, beszélgessetek.. majd adja magát a helyzet.
Ha úgy érzed, felkeltetted az érdeklődését, mondd meg neki, hogy nagyon sokat gondolsz rá, és szeretnél vele találkozni kettesben. :)
Én is pont ebben a helyzetben voltam, aztán a barátom felbátorított, és ráírtam...
Azóta nem csak elavult barátság van köztünk. ;)
Nekem mindig eszembe jutott, vele álmodtam, nem bírtam 'kirázni' a fejemből. Egyszerűen 'belebolondultam'.
XX/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!