Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig mosolyog, jól érzi magát, amikor veled van. Mindig meg tudod őt nevettetni, zavarban van, amikor beszélgettek, a barátnői cukkolják, amikor elmész mellettük...
Ha elhív valahová - vagy azt szeretné, hogy te elhívd őt -, akár csak egy fagyizásra, az szintén jó jel. :)
-Ha kerüli a szemkontaktust szerintem az is egy jel mert zavarban van
-Figyel
-Segít neked ha meg kéred
-Jól érzi veled magát
-A szar poénodon is nevet
-Amikor együtt álltok pár barátoddal meg a lánnyal nézd meg a lábfejét hogy ha feléd mutat akkor érdeklődik irántad
-Amikor nem vagy vele próbál a közeledben lenni stb.
Nagyon pontosan összefoglaltad...mert ezek tényleg így vannak...rám is illenek,nagyon durván..lányként vagy fiúként vetted ezeket észre?
#4-nek
Igen rám is illenek.
És igazából csak ezeket a jeleket keresem. Sok videót néztem erről a témáról és így jöttem ezekre rá hogy ezeket kéne figyelni.
https://www.youtube.com/channel/UCfhkvVIbTJqeQvf4HUNyKAg (Ezen a csatornán találhatsz ilyen dolgokat ha gondolod nézd meg, és nyugodtan rám is írhatsz ha szeretnél beszélni erről)
16L x.x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!