Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel osztálytársak vagyunk. Nagyon sokat viccelődtünk egymással és nagyon sokat beszéltünk interneten is. Nem rég elmondtuk egymásnak az érzéseinket és megkérdezte hogy mi lenne ha megpróbálnánk együtt? Az én válaszom nyilván az volt hogy igen. Tudni kell rólam hogy sportoló vagyok és minden délután 3-4 órás edzéseim vannak és hétvégén is. Ő pedig azt mondta hogy ez nem fog működni mert nem érek rá. Ettől függetlenül még folyton néz. Meg fogja a kezem órákon. Szerintetek ez normális indok?
2019. okt. 28. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeret téged csak nem mer élni vele.
2019. okt. 28. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván tetszel neki és szeretne veled lenni, de emellett úgy gondolja hogy a napi több órás edzés miatt nem tudnátok elég időt együtt tölteni. Mondjuk egész nap együtt vagytok, de nyilván egy kapcsolat elején minél több időt akar az ember egymással eltölteni. Beszélj vele erről a dologról, hátha tudtok találni valami megoldást.
2019. okt. 28. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Figyelj,nem azt mondta,hogy nem szeret,hanem azt,hogy nem fog működni az edzéseid miatt.

Szerintem hallgass az érzéseidre,és hanyagold kicsit a sportot,ha szereted.

2019. okt. 28. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Szeret téged, csak fél, hogy az edzéseid miatt értelmetlen lenne a kapcsolat, mert nem lesz, vagy alig közös idő, amit együtt tölthettek.

Ha kevesebb, vagy rövidebb edzésed lenne, akkor örülne, ha megpróbálnátok.

Indoknak szerintem abszolút érthető.

L

2019. okt. 28. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Sportoló vagy azt írod. Gondolom nem hobby szinten ha ennyi munkával jár.

Ne haragudjatok, de miaz, hogy hanyagolja a sportot?

Próbalj vele erről beszélni. Esetleg tudtok megoldást mást is találni, mint hogy feladd a sport álmaid.

Osztálytársak vagytok. Mondhatni minden napotokat szinte együtt töltitek. Én elhiszem, hogy minőségileg másabb a nem suliban töltött idő. Elhivhatod edzést megnézni? Pl-ul.

Ha a sulin kivűl is minden percet veled akar tölteni, nem hajlandó az elvárásaiból engedni, akkor nincs értelme folytatni.

Amúgy, valójában nem vagyok híve az osztálytárs szerelmeknek.

Meg való igaz, hogy az első időkben szeretne az ember minden masodpercet együtt tölteni a másikkal.

Viszont ennek vannak hátulütőjei!

Nem baj ha vannak szünetek. Hogy érezzük a másik hiányát. Nehogy megszokjuk, hogy mindig ott a másik. Mert nem lesz motiváció, ellaposodik a kapcsolat.

2019. okt. 28. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennyi edzés mellett alighanem szereted a sportot, amit űzöl. Bizonyára többet nyújt most neked, mint egy kezdődő, tehát bizonytalan, kapcsolat. Ez okból kifolyólag én a sportot és az edzéseket nem hanyagolnám. Kaptál tanácsokat arra is, hogyan lehetne esetleg összeegyeztetni a sportot és az edzéseket a kapcsolattartással. Ha ez neki nem felel meg, akkor pá, pá!
2019. okt. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!