Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelj,nem azt mondta,hogy nem szeret,hanem azt,hogy nem fog működni az edzéseid miatt.
Szerintem hallgass az érzéseidre,és hanyagold kicsit a sportot,ha szereted.
Szeret téged, csak fél, hogy az edzéseid miatt értelmetlen lenne a kapcsolat, mert nem lesz, vagy alig közös idő, amit együtt tölthettek.
Ha kevesebb, vagy rövidebb edzésed lenne, akkor örülne, ha megpróbálnátok.
Indoknak szerintem abszolút érthető.
L
Sportoló vagy azt írod. Gondolom nem hobby szinten ha ennyi munkával jár.
Ne haragudjatok, de miaz, hogy hanyagolja a sportot?
Próbalj vele erről beszélni. Esetleg tudtok megoldást mást is találni, mint hogy feladd a sport álmaid.
Osztálytársak vagytok. Mondhatni minden napotokat szinte együtt töltitek. Én elhiszem, hogy minőségileg másabb a nem suliban töltött idő. Elhivhatod edzést megnézni? Pl-ul.
Ha a sulin kivűl is minden percet veled akar tölteni, nem hajlandó az elvárásaiból engedni, akkor nincs értelme folytatni.
Amúgy, valójában nem vagyok híve az osztálytárs szerelmeknek.
Meg való igaz, hogy az első időkben szeretne az ember minden masodpercet együtt tölteni a másikkal.
Viszont ennek vannak hátulütőjei!
Nem baj ha vannak szünetek. Hogy érezzük a másik hiányát. Nehogy megszokjuk, hogy mindig ott a másik. Mert nem lesz motiváció, ellaposodik a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!