Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nem tudom el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom el képzelni vele a jövőt és van más is?

Figyelt kérdés
Van barátom és szeretjük is egymást és ha valami olyanra gondolok hogy meg csók vagy szexuális kapcsolatra hevesebb érzést érzek mikor meg dobban a szívem de ugyan ekkor nem tudom el képzelni vele a jövőmet nem tudok össze állítani egy olyan képet ahol mi egy "család,, lennénk vagy bármi más, van egy másik fiú is a sztoriban akivel reggel találkozgatni szoktam a buszon hiszen mind a ketten ugyan azzal a busszal járunk suliba eés hát én ugy vettem le hogy tetszek neki és nekem is bejön ő de közben ott a barátom es őt szeretem valaki volt már hasonló helyzetbe?

#szerelem #jövő ##eggyüttlét #boldogság
2019. okt. 26. 09:20
 1/6 A kérdező kommentje:
*csókol, *és
2019. okt. 26. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát így lehet nincs érrelme a barátoddal együtt lenni, nem is feltetlen amiatt hogy nincs jövőképed hanem mert másfele is nézelődsz :D
2019. okt. 26. 09:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Először el kellene döntened kitől mit akarsz. Ha miközben van barátod és más felé nézelődsz akkor sok értelme nincs a kapcsolatotoknak. És a buszos sráccal tudsz jövőt elképzelni amiért felé is kacsintgatsz?
2019. okt. 26. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szóba se álltál még a másik sráccal, de már alternatívát látsz benne. Szakíts a jelenlegi fiúddal, mond el neki, hogy nem látsz benne jövőképet. Bár rád nézve nem lesz szerencsés ha megtudja, hogy máris képes lennél mással összeállni, de vagy most léped meg ezt, vagy később komolyabb következményekkel.
2019. okt. 26. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd a barátodat és a másik srácot is.

Várj kb két évet,érj agyban és majd talán találsz valakit.

2019. okt. 26. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát te se vagy komplett! Sajnálom a palidat, hogy ilyen csajjal hozta össze a sors, hogy mialatt együtt vagytok, te mással akarnál kavarni és még meg se mondod neki! Exem ugyan ezt csinálta velem, de nagyon meg is bánta! Mindenki mellém állt, még a családja is! Szóval nem érdemes ilyennel szórakozni!
2019. okt. 27. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!