Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy végzősbe! Szenvedek. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen? 16/l
Figyelt kérdés
Már tavaly nagyon bejött és ahogy hallottam én is neki. Nagyon sokat beszélgettünk. Sok mindenben egyezik a véleményünk.
Elvileg csak azért nem kezdeményezett mert nem volt hozzá bátorsága és nem tudta hogy én hogy érzek és éreztem. De basszus másra sem tudok gondolni csak rá. 😭😭
Már elballagott és nem látom olyan sűrűn. Nem tudom, hogy tavaly óta ő is ugyanúgy érez e ahogy én. Nem merek ráírni, mert félek a reakciójától. Mit tegyek? Minden mindegy alapon írjak rá mégis? Please help mee!
2019. okt. 26. 00:22
1/7 anonim válasza:
Volt Telekis? Áhh, furcsa helyzet :/,
Én ráírnék, mit veszítesz. Semmit.
5/7 anonim válasza:
Írj rá, ezt a lehetőséget muszáj kihasználni, bátorság és menni fog :) Nem tudom utoljára mikről beszélgettetek, de azzal kapcsolatban is ráírhatsz, vagy hogy mi van, megvan hogy van :)
6/7 anonim válasza:
Mindenképp írj rá, semmit nem veszítesz és ha rosszul sül el sem gáz mert ritkán látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!