Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerezzem vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Mikor még gimnáziumba jártam az egyik évfolyamtársammal elkezdtünk nagyon sokat chatelni. Annyira jó volt vele beszélgetni és többször is találkoztunk iskolán kívül, majd bevallotta, hogy tetdzek neki. Őszinte mondtam, hogy nekem is ő, dr után valamiért elbizonytalanodtam és inkább visszaléptem, mielőtt még összejöttünk volna. Most viszont közös egyetemre mentünk, többet látjuk egymást és mintja visszajönnének a régi érzéseim.

Beszéltünk is párszor, de az olyan volt, mintha idegenek lennénk egymáshoz, és én ezt meg szeretném változtatni, mert hát közeledni szeretnék felé.. szerintetek hogy csináljam?

- L

2019. okt. 23. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Keresd sokat a társaságát, beszélgess vele sokat, de azt is vedd figyelembe hogy sokan úgymond ilyen elutasítás után már nem akarnak semmit sem a másiktól.

Ha elég bátor vagy beszélhettek is erről az ügyről, elmondhatod neki hogy visszatértek a régi érzések, és hogy tetszik neked. Így hamarabb kiderülhet hogy lehet e még valami köztetek vagy sem.

2019. okt. 23. 13:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Esküszöm nagyon sokat segített a válaszod :)
2019. okt. 23. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tanácsolom, amit az első válaszoló. Aztán majd eldől...

Ffi.

2019. okt. 23. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!