Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a dolog, ami a talikból randit csinál? Baráti beszélgetésből ismerkedést?
Figyelt kérdés
Van egy kedves srác, akivel egy kondiba járunk. ( ő csatlakozott utánam és mikor megfáztam kérdezte is, mikor megyek újra vissza ) Csak részemről olyan furi ez a helyzet. Távolságtartó,de rendes srácnak ismertem meg. Nálam meg egyik napról a másikra olyan dolgokról kezdett el beszélni, amit másnak nem tuti,hogy így az arcába mondana. Vagy épp elkezdtem húzni az agyát,hogy "beviszem őt a zavarosba és hogy nem fél-e". Elkezdett pacsival köszönni. Viszont néha olyan sokáig mélyen tudja tartani a szemkontaktust vagy titkon csillogó szemmel mosolyogva néz. Adjak még időt,hogy kialakuljon? Persze élvezem a vele töltött időt sak kíváncsi vagyok.
L
2019. okt. 21. 08:08
1/3 anonim válasza:
Persze, húzd az időt. Majd elolvassuk itt, hogy ez a srác is elment, mert talált egy másik lányt.
2/3 anonim válasza:
Egyszerű. Ha ő nem, akkor invitáld el valahova vagy sugald neki hogy volna kedved egy kávéra, italra olya mindegy, igyatok meg egy whey proteint. S már lehet ez egy randi. Sok sikert.
3/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle,hogy nem akar-e a kondin kívül máshol is találkozni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!