Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szeretek valakit de nem lehetek vele együtt?
Az a lényege nekünk hogy összejöttem vele de osztálytársam volt barátja de persze azzal a lánnyal nem vagyok valami jóba csak beszélő viszony aztán 1 hónapja vagyunk együtt és ez kiderült vagyis megtudta ezért nekem állt mindenki és mindenki ellenem van most ,Szakítottam a barátommal ezért hogy hátha nem lesz baj de hát mindenki ellenem van emiatt .O meg nagyon szeret engem és nagyon megbecsül is
Folytassam vele vagy hagyjam is?
Szakítottak a másikkal, nem?
De igen!
Szóval sz#rd le a többi nyomorékot, semmi közük hozzá! Igenis folytasd vele, ne hagyd ott az miatt, mert olyanok, akiknek senki köze hozzátok, rossz szemmel néznek rátok.
Irigyek, féltékenyek vagy a másik csaj csicskái, akik azért utálnak, mert az ex utál téged ezért, és kötelező nekik.
Ilyenért soha nem dobj egy srácot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!