Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha szeretek valakit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szeretek valakit de nem lehetek vele együtt?

Figyelt kérdés

Az a lényege nekünk hogy összejöttem vele de osztálytársam volt barátja de persze azzal a lánnyal nem vagyok valami jóba csak beszélő viszony aztán 1 hónapja vagyunk együtt és ez kiderült vagyis megtudta ezért nekem állt mindenki és mindenki ellenem van most ,Szakítottam a barátommal ezért hogy hátha nem lesz baj de hát mindenki ellenem van emiatt .O meg nagyon szeret engem és nagyon megbecsül is

Folytassam vele vagy hagyjam is?

2019. okt. 20. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Folytasd szivem, menjetek mindenki ellen, ketten legyoztok minden akadajt.
2019. okt. 20. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Folytasd,folytasd nyugodtan...nem tudom hogy mit,mert a szöveg amit irtál az értelmezhetetlen,de folytasd:D
2019. okt. 20. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Tisztázzuk a tényeket: lány vagy, összejöttél az egyik osztálytársad exével, mindenki beléd állt ez miatt. Szerintem folytasd vele, ne hallgass az ellenkezőkre. Menj szembe az árral! Hisz úgyis szeretitek egymást.. 😉 😁
2019. okt. 20. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Szakítottak a másikkal, nem?

De igen!

Szóval sz#rd le a többi nyomorékot, semmi közük hozzá! Igenis folytasd vele, ne hagyd ott az miatt, mert olyanok, akiknek senki köze hozzátok, rossz szemmel néznek rátok.

Irigyek, féltékenyek vagy a másik csaj csicskái, akik azért utálnak, mert az ex utál téged ezért, és kötelező nekik.

Ilyenért soha nem dobj egy srácot!

2019. okt. 20. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Teljesen feleslegesen szakítottál a barátoddal. Egy VOLT osztálytárs VOLT barátja, semmi rosszat nem csináltál. Egyáltalán ki az a mindenki, számít az ő véleményük?
2019. okt. 20. 21:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem volt osztálytársam, hanem még mostis az és akik nekem támadnak azok is osztálytársaim és így ellenem fordítanak mindenkit
2019. okt. 20. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
Ez egy fokkal rosszabb, de minden csoda 3 napig tart. Az összes osztálytársad úgysem fontos, a barátaid meg biztos megértik a helyzetet.
2019. okt. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!