Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szüleim nem engedik, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim nem engedik, hogy barátom legyen. Lehet tenni valamit? 16/L

Figyelt kérdés
Mindig is azt mondták, hogy nem lehet barátom majd csak ha elmúltam 20 éves. Ha meglátnak egy velem egyidőst vagy nálam idősebbet barátjával/barátnőjével egyből leszólják. Többször is próbáltam felhozni nekik a témát. Állandóan leráztak azzal, hogy tanulni tanulni kell. Meg, hogy a fiúknak arra kellesz, meg ha haza hozol valakit akkor innen mehetsz is. Anyu folyton azzal, jön hogy őt még 18 évesen se engedték sehova eszébe se volt a fiúzás. Nemrég mutattam egy képet amin a legjobb barátnőm volt a barátjával, akkor is leordított, hogy jajj megne tudjam, hogy te csókolózol valakivel neked még nem szabad. Megértem, hogy féltenek nyilván van okuk ebbe a világba. De szerintem ha már a szüleim pontosan tudhatnák, hogy nem vagyok olyan, hogy lefekszek egy fiúval rövid idők után. Sőt nem is nagyon szeretnék még ennyi idősen. Nem szeretnék lázadozni se, viszont nagyon szerelmes vagyok. És a szüleim háta mögött nem szeretnék kapcsolatot, nem egy bújkálós kapcsolatra vágyok hanem valamilyen szinten érettebbre). És nem is 1-2 éves kapcsolatra vagyok. Viszont kamasz vagyok és lehet, hogy megakarnak kímélni a csalódástól viszont ha be is következne akkor szeretném átélni a fájdalmat, szeretném megélni a kamaszkorom. Nem tudom mit tehetnék.
2019. okt. 20. 13:14
 1/8 anonim válasza:
100%
Pedig nincs más, mint a bújkálás. Szüleid jót akarnak, de ez a visszájára szokott elsülni. A tinikorod pillanatok alatt elmegy. Úgyhogy hajrá.
2019. okt. 20. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Mintha az élet eszenciája a tini korban létezne.

Ellemben tini korban durván el lehet rontani az életet.

ugyhogy fogadj szót a szüleidnek ,hacsak nem akarsz pár év mulva egy mocsokban élni a saját hányasodban vergődni .

2019. okt. 20. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

20?? :O

Már 18 évesen felnőttnek számít az ember! Elég nagy baj van náluk....

2019. okt. 20. 13:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg nem értem a felfogást, mert, hogy szégyent hoznék a családra ha lenne valakim... Talán anya jobban is tiltja ezt az egészet amit azért nem értek mert az ő anyukája 19 évesen szülte anyát(és nem kisebbségi)
2019. okt. 20. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Nekem 24 évesen volt az első. Nem maradsz le semmiről.
2019. okt. 20. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elnyomod érzelmeid, az nagyon rosszul fog hatni későbbi szerelmi életedre. Valószínűleg anyukád hasonló dolgokon ment keresztül és úgy gondolja, hogy ez jó. Pedig nagyon nem. Azt javaslom, beszélj egy felnőttel erről, például egy iskolapszichológussal. Szüleidet pedig fel kell világosítani, hogy ez így nem helyes. Még egy tanács: Apránként kezd el puhítgatni őket. Hogyha látják, hogy felelősségteljes vagy, akkor biztos valamennyire ők is meglágyulnak. Remélem tudtam segíteni!
2019. okt. 20. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon gyerekesek a szüleid. Állj ki magadért én azt mondom. A szüleitől nem szép hogy rajtad verik le azt hogy ők sem csinalhattak ezt ennyi idősen, nyilván akkor fekszel le valakivel ha már régóta ismered, nem tudom megérteni a szüleid és most felcsesztem magam
2019. okt. 23. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Állj a sarkadra!

Fogod magad,és elmész!

Mi az,h nem engedik?

Nehogy már ők diktáljanak.

Szeretem az e féle szülőket akik azért csináltak gyereket,hogy utána katona rendet tartanak semmi kihágás.

2019. nov. 25. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!