Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Van 3 nagyon jó barátom, 1 lány és 2 fiú. Évek óta jóban vagyunk, annyira hogy egymásnál alszunk, van hogy négyen egy ágyban mert valakinél csak úgy van hely. Soha meg sem fordult/fordulna bármi több mint barátság a fejemben, eddig sem történt semmi és nem is akarnám. Viszont volt olyan hogy pl megfogják/megütik a combom viccből, részegen kézen fogva segítettek annyira gázul voltam már stb.

És ha lesz egy pasim nem akarnék ezeken változatni de gondolom soknak számít ez a fiúk szemében. Szerintetek ez mennyire elítélendő ha a barátnőd csinálja ezt?

17/L

2019. okt. 12. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy megfogják/megütik a combod semmilyen körülmények között sem normális.
2019. okt. 12. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Neharagudj, de én ilyen lányt nem akarnék magamnak..
2019. okt. 12. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lenne probléma.

Ameddig csak ismerkedünk valószínű nem tetszene, sőt, zavarna. Addig mindenképpen próbálj meg valamit kezdeni velük :D

De ha már együtt vagyunk és tudom hogy megbízhatok benned, és ismerem őket is, akkor elfogadnám. Nem akarnám korlátozni a barátnőmet ilyenekben. Biztos meg tudnánk beszélni :)

19/f

2019. okt. 12. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi haveromat kizárólag csak csaja előtt fogdossuk xD
2019. okt. 12. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Én is csatlakozok azokhoz akik nem tolerálnák ezt. Mondjuk akit részeg ráncigálnak haza azt eleve nem, de hogy a pasi haverjai bratyibol taperolják is az offos nekem és minden normális embernek az kéne hogy legyen :)
2019. okt. 12. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!