Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne a legjobb cselekedet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dan191 kérdése:

Mi lenne a legjobb cselekedet?

Figyelt kérdés
Szóval megismertem egy lányt olyan augusztusban,de láttam gyakran juniustól. Minden jól ment szinte minden nap találkoztunk, elmentünk randira és voltam már náluk is fent, a családja szeretett engem szóval szimpatikusnak tűntem a szemükben. A lány nagyon félénk, és nem nagyon szokott beszélni mert fél. És már mindketten észrevettük hogy valami nem volt az igazi mert azt mondta hogy ez a sok találkozás neki túl sok volt és azt mondta hogy inkább legyünk barátok. Azt is mondta hogy meg nem áll készen egy kapcsolatra és hogy még túl fiatal. De szerintem csak kifogás volt. Mondta is hogy majd szeretne valamit későbbiekben ha már jobban ismerjük egymást. És megkérdeztem tőle hogy és ha igazodok hozzá akkor van e még esély. És ő azt mondta hogy "csak annyit mondok hogy barátok vagyunk". Ez vajon mit jelenthet? Én tényleg szeretem őt és nem szeretnék túllépni rajta hanem kitartani ameddig lehet. A lány 16 éves és én is. Ha lehet hosszú választ. Válaszokat köszönöm. Talán találkozzak vele akkor ha elhív valahova? Vagy ha én hívom el? Szerinte túl gyorsan történt minden. Hogy tudnám biztosítani azt hogy ne maradjak csak a barátja és össze tudják vele jönni?

2019. okt. 9. 00:34
 1/5 anonim válasza:
100%
Hát figyelj, az nem fog hosszú távon menni, hogy csak barátok, mivel egy idő után nagyon rossz lesz. Főleg, ha sokat lesztek együtt. De, ha te úgy érzed, hogy szívesen kitartanál a lány mellett és tényleg szereted őt, akkor bírd ki. Egyébként meg lehet,hogy van valami más is a háttérben ami zavarja. Amikor a helyzet adja próbáld meg finoman megkérdezni. De ne rámenősen.
2019. okt. 9. 06:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl gyors volt neki a tempó, minden nap találkoztatok, ami nyilván azt eredményezi, hogy nincs idő az érzelmek kialakulására. Lassíts, ne hívd el találkozni, kicsit vegyél vissza és ha akar tőled komolyabbat, akkor úgyis tudatni fogja.
2019. okt. 9. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Az hogy vársz vele,és nem nyomulsz.
2019. okt. 9. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván gyors volt neki minden. Ha felénk, akkor nyilván nehezebben megy neki az ismerkedés, gondolom az első kapcsolata is lenne, így nyilván fél. Úgy érzi nem áll készen meg egy kapcsolatra, de nem csak veled hanem senkivel sem, sokan így érzik magukat akiknek nem volt meg párkapcsolatuk. Ez természetes. Adj neki időt, ha tényleg ennyire szereted öt. Ha vársz és türelmesebb leszel, idővel kiderül hogy ebből lehet e valami több vagy sem.
2019. okt. 9. 18:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerinted ne írjak rá csak ha ő ír vagy időnként azért kérdezzem meg hogy hogy van e milyen napja volt vagy hasonló? :) És akkor gondolom ne is találkozzak vele olyan gyakran?
2019. okt. 10. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!