Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok még mindig szerelmes belé? Megőrülök.
Mostani barátnőmmel 2 éve együtt vagyunk. Előtte nekem nagyon tetszett egy lány, találkozgattunk és nagyon jól éreztük magunkat. Tetszettünk egymásnak. Nem akart velem komoly kapcsolatba belemenni mert tervben volt, hogy kiköltöznek Németországba szóval nem történt semmi, nem is jöttünk össze. Augusztusban iszonyatosan sokat gondoltam rá. Mint kiderült akkor költözött haza Magyarországra. Nem tudtam kiverni őt a fejemből. Egy augusztusi napon nagyon rossz érzés fogott el. Ráírtam és kiderült, hogy aznap jött össze a barátjával. Mostanában beszélgetünk és elmondta, hogy nem tudja, hogy mi lesz a barátjával mert heti egyszer tudnak maximum talalkozni. Egyszerűen ő volt életem nagy szerelme és még most is érzem, hogy nekem kell mellette lennem és szeretnem őt. A barátnőmmel ez nagyon tisztességtelen, de egyszerűen az érzéseimmel nem tudok megkűzdeni. Egyszerűen kezdek megőrülni, hogy nem lehetek vele mert barátja van. Minden rá emlékeztet. Minden zene, minden hely ahol jártunk. Boldogtalan vagyok és érzem, hogy vele lehetnék igazán boldog.
Köszönöm, hogy ha elolvastad és esetleg egy tanácsot tudnál adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!