Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Pár napja még előadta nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja még előadta nekem hogy szeret, de most meg szakitani akar, mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja összejöttem egy lánnyal , akit nagyon megszerettem. Vasárnap még tök jót beszeltünk mondta hogy szeret, aztán ma hirtelen el akar hagyni, nem tudom hova tenni, mert tegnap még féltékenykedett is egy csajra, én csak akkor vagyok féltékeny, ha szeretek valakit és nem akarom hogy elhagyjon. Nekem ezek a jelek miatt teljesen biztonság érzetem volt, pont most beszeltük hogy elmehetnénk a szünetben közösen valahova, már a telet tervezgettük, hogy majd pokrócon fekszünk a hóba stb. És ezt nem is olyan régen. Én nagyon szeretem őt, egyszerűen olyan szörnyű érzések vannak bennem mintha egy kés lenne a szivembe és erzem, hogy minden lélegzet fáj. Nála éreztem először azt hogy szeretek valakit, és rossz gyerekkoromból kifolyólag tényleg így van. Átverve érzem magam és nem tudnám őt bántani,de valahogy nagyon móresre tanítanám.
2019. okt. 1. 01:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a francba és keress egy olyat, aki majd tényleg szeret!

Hiába szeretsz valakit, ha ő meg csak játszadozik, nem kár érte és ne magadat büntesd azzal, hogy haragot és bosszút gerjesztesz, mert semmi jó nem származik belőle.

Mindenki meg fogja kapni azt, ami neki jár.

2019. okt. 1. 01:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lepj ki minnél előbb a kapcsolatból.
2019. okt. 1. 07:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem tudsz kezdeni. Illetve egy dolgot. Menekülsz.

Lehet ugyan abba a lányba botlottunk?😂

Detto ugyan ez a sztorink.

Tervezgetés, du. 3 szeretlek ... köszönöm a sorsnak ... du. 6 szakitás.

Aztan -pár hónap és- megint szeret. Szülinapomon "egyetlen szerelmem", 7 nap és szakít.

Vannak akik azért szakítanak, hogy ne velük szakítsanak. Van akinek "annyit" jelent csak a kimondott szó szeretlek, barát.

Valószínüleg nem kiforrott, érzelmileg instabil személyiség.

2019. okt. 1. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy nálatok is ez áll fenn, de tudok olyan esetet, hogy a nő ugyanígy "játszadozott" a fiúval csupáncsak azért, hogy kipuhatolja a fiú érzelmeit. Miután látta, hogy a fiú gyötrődik összejöttek ismét és évek óta együtt élnek.

Azt javaslom, hogy vedd ténynek és add a vidám fiút. Ha esetleg a fent leírt játékot űzné veled akkor várható, hogy ilyen "hamisan tudakozódó" lenne a párkapcsolatban is, akit - szerintem - el kell felejteni és ne búsulj.

2019. okt. 1. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Van egy szabály miszerint:

Anyical tervezel előre mint amenyi edeje jártok.

Szoval ti max azt tervezhetitek mit esztek reggelire.

2019. okt. 1. 12:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó 3 hónap után tényleg csak a reggelit tervezgettük ;) Többieknek meg köszönöm az értelmes válaszokat.
2019. okt. 1. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!