Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam magasabb lányoknál semmi esélyem nincs? Meg se próbáljam szerintetek? :/
Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 15:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem jelent semmit. 173 magas lány vagyok, voltam már együtt alacsonyabb sráccal.
2/7 anonim válasza:
Akinek ez számít, annál nem is érdemes próbálkozni.
3/7 anonim válasza:
lehet hogy kicsit kevesebb esélyed van, de emiatt miért ne próbálkoznál? max nemet mond, akkor mi van?
4/7 anonim válasza:
Miért ne lenne esélyed? Van esélyed,ne aggódj.
5/7 anonim válasza:
173 cm vagyok és nekem épp egy nálam alacsonyabb srác tetszik, remélem lesz is valami a dologból :) Próbáld meg, sosem tudhatod, hogy tetszenél-e neki, ha nem próbálkozol!
6/7 anonim válasza:
Uuhh nekem most a crushom egy nalam alacsonyabb srac😍 leginkabb a szemelyisege es a helyes pofija fogott meg, de nincs bajom a magassagaval meg testalkataval sem :) aki kedvel annak nem fog szamitani ;)
7/7 anonim válasza:
Ajj már a szerelmem fiatalabb nálam,és egy kicsit alacsonyabb is:D úgyhogy szerintem ez nem számít:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!