Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi esélyem van nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van nála?

Figyelt kérdés
Nos, egy suliba járunk. Én 16 vagyok ő 18 lesz nemsokára. Nagyon bejön a lány, jófej, vicces és aranyos, és szép is. Én egy átlagos srác vagyok, normálisan nézek ki, igazából semmi extre. Nem vagyok egy nagy dumagép, de ha közel kerülök valakihez, akkor a beszélgetés nem akadáj. Akkor már egyből 2 kérdést tennék fel. 1. az az hogy mi esélyem van nála. A 2. az lenne hogy ha elhívnék egy lány randizni, az 1. alkalommal mit csináljak? Mert ugye aztán ha közelebb kerülök már tudok vele dumálni, de eleinte picit nehézles valamiért.
2019. szept. 26. 20:33
 1/2 Thispain ***** válasza:
100%
A leírtak alapján 50% esélyed van nála. Ha elhívod, kiderül merre billen a mérleg.
2019. szept. 26. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nézetem szerint egy közel 18 éves lány egy 16 éves fiút még gyereknek néz. Tehát - mint fentebb írták - az esélyed 50%, de én ezt úgy látom hogy Te akarod, ő nem. Kijön az 50%. Próbálkoznod lehet, de ne sértődj meg és ne ess kétségbe, ha elutasít.
2019. szept. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!