Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele zugtam a pincer fiuba :D Mit tegyek?
Szoval egy hotelbe vagyunk 3 napja es itt dolgozik egy szornyen helyes fiatal pincer fiu kb 17-18 evesnek tippelnem. Ugy vettem eszre hogy o is nez engem amikor eppen ossze futunk veletlen a folyoson. Meg egy eleg felre ertheto helyzetbe talalt a bátyámmal( o nem tudja hogy a batyam) annyi a lenyeg hogy ki jottunk a szoba ajton es ott ment el egy no es halkan elkezdtunk rajta nevetni mert nagyon furcsan volt feloltozve de ezt nem szeretnem részletezni :D Es a lenyeg hogy halkan nevettünk a batyammal en meg meg oleltem hogy ne latszodjon a nevetes es ott jott a pincer fiu es pont igy latott meg minket:/ Aztan raneztem es o is ram eleg furcsa nezessel... Meg akkor is lattam amikor a hotel udvaran voltam szinten a batyammal es ott volt egy kobor kutyus amit automatikusan meg simogattam es akkor is lattam hogy folyamat nez.
Szerintetek mit csinaljak? Az a baj hogy mar csak holnap delelott vagyunk itt:(
Ha szereted a futó kalandokat akkor csapj a lovak közé.
Mert nyilván ő is tisztában van azzal hogy egy szállodavendég nem hosszútávú kapcsolat...
Remélem te is!
Te belezúgásnak nevezed azt, hogy kétszer összeakadt a tekintetetek? Várd meg az igazi érzéseket, mert csak tetszik neked, kipróbálgatnád a 'cicakörmeidet'.
A fiú meg alighanem rajtad mulat, hiszen a találkozásaitokkor ölelkeztél, kutyáztál és epekedőn pillogtál rá.
Hány éves vagy, 10-12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!