Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnam tudhatom, hogy ott akar-e lenni ahol én vagy csak mindig arra vam dolga?
Figyelt kérdés
Már 4.szer egymás után fordult elő, hogy amikor látta hogy épp azon a "helyszínen" vagyok ahol ő, akármerre mentem, ő mindig ott keresett valami megcsinálni valót, vagy épp ott kezdett el beszélgetni.
Honnan tudhatom hogy ez véletlen-e, vagy direkt jön oda ahova én?
2019. szept. 16. 13:45
2/6 anonim 

válasza:

onnan hogy mindig ott van túl sokszor ilyen nincs hogy mindig ott van dolga ahol neked
3/6 anonim 

válasza:

Hát, ha nem néz rád, akkor túl gondolod...
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem eléggé bejön, úgyhogy szoktuk tartani a szemkontaktust.
2019. szept. 16. 19:53
5/6 anonim 

válasza:

Úristen ez a kérdés engem is érdekelne, a múlt héten 6-szor ugyanaz a buszsofőr vitt iskolába, létezik, hogy követne? Vagy itt egy kicsit veszélyesebb elképzelés, lehet ez a munkája, amelyik válasz szimpatikusabb.
6/6 anonim 

válasza:

Ha neked tetszik, akkor szemezz vele, ne kerülj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!