Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tegyek?
Na szóval erre mit tegyek mit tudnátok tanácsolni van egy lány aki szimpatikus nekem szerintem lehet hogy ő is tugya azt hogy én hogyan érzek íránta
szóval elhívtam nyáron hogy menyünk el fagyizni amire igent mondott és tényleg el akart jönni mert útána este rám írt hogy jó nekem ez az idöpont a találkozáshoz igent mondtam tehát másnap kiderült hogy nem tudott eljönni mert tényleg nem ért rá útána meg kérdésem töle nyáron párszor hogy rá ér de azt mondta hogy nem ér rá aztán hagytam
De most meg el kezdödöt az iskola és megint arra gondoltam hogy el kéne hívni a lányt
Most mit tegyek?
Én 16F ő 15L
És negatív válaszokat nem kérek

*Tudja
*Időpont
*Tőle
*Kezdődött
Ahelyett, hogy szerelmes vagy a magyar nyelvtant kéne tanulni, már ha hallottál erről így a 8-9 iskolás karriered alatt. Még annyi, attól, hogy nem kérsz negatív kommentet, az nem azt jelenti nem is kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!