Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na szóval erre mit tegyek mit tudnátok tanácsolni van egy lány aki szimpatikus nekem szerintem lehet hogy ő is tugya azt hogy én hogyan érzek íránta

szóval elhívtam nyáron hogy menyünk el fagyizni amire igent mondott és tényleg el akart jönni mert útána este rám írt hogy jó nekem ez az idöpont a találkozáshoz igent mondtam tehát másnap kiderült hogy nem tudott eljönni mert tényleg nem ért rá útána meg kérdésem töle nyáron párszor hogy rá ér de azt mondta hogy nem ér rá aztán hagytam

De most meg el kezdödöt az iskola és megint arra gondoltam hogy el kéne hívni a lányt

Most mit tegyek?

Én 16F ő 15L

És negatív válaszokat nem kérek

2019. szept. 16. 06:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el meg 1 szer ha megint nem ér rá akkor hagyd
2019. szept. 16. 06:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyesírással írtál rá? Akkor nem csoda, hogy nem ment el a randira.
2019. szept. 16. 08:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz összehozzni egy lányal találkozót akkor az nemet jelent, mit nem lehet ezen felfogni?
2019. szept. 16. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha igent mondott akor el is ment volna de mivel 15 éves a hátteret nem ismerem úgy gondolom a szülők is bele szólhattak ebbe szerintem csak egy sima beszélgetést kezdeményezz és ha bele merültök meg kérdezheted úgy hogy mikor érnél rá hogy egy kicsit személyesebben is tudjunk beszélni persze ha nem akarsz nem erőltetem ahogy gondolod ...valahogy így ..😊
2019. szept. 16. 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:

*Tudja

*Időpont

*Tőle

*Kezdődött

Ahelyett, hogy szerelmes vagy a magyar nyelvtant kéne tanulni, már ha hallottál erről így a 8-9 iskolás karriered alatt. Még annyi, attól, hogy nem kérsz negatív kommentet, az nem azt jelenti nem is kapsz.

2019. szept. 16. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!