Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehérneműs képet küldtem a kiszemeltemnek. Mit gondoltok?
Sok 12 éves: rosszul tetted jajjajjajj!!
Többi 12,5 éves: r1banc r1banc
Legyél olyan magabiztos ha szeretnél küldeni küldj nyugodtan, legyél büszke a testedre. Nem nem azt mondom hogy social media oldalakra dobálja ki mindenkinek de ha barátjának küldi azzal semmi probléma. Tovább küldi, és?? Fentebb említettem.
"Ami egyszer felkerül a netre, az soha le nem törlődik."
Egyrészt veszélyes, másrészt ribis viselkedés. Ha eléggé ismered ok, ismeretlennek vagy alig ismert személynek viszont naívság és könnyűvérűség.
Én speciel azt gondolnám, hogy "szabad a pálya". Ha csak arra a célra a kiszemelted akkor biztosan célba találtál vele. Viszont, ha komolyabbat akarsz könnyen félre érhető a dolog. :)
A könnyűvérűséget és stb-t félre tenném most sokan csinálják ezt nem könnyű vérűségből hanem pl önbizalom hiányból fakado/testképzavar miatti ego növelésre.
Esetleg a minden napokban nem kapnak elég szép szót és ezzel pótolják arc nélkül és ha pl. a snapcheted neve nem az igazi teljes neved arc nélkül soha senki nem mondja meg hogy te vagy a képen vagy nem.
Arról nem is beszélve hogy ez a tini kategória. Eleve törvény sértés ilyesmivel "vissza élni", de extrában 18 éven aluli személyekről beszélünk, gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!