Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nem tetszik nekem, de lehet hogy mègis?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány az új osztályomban aki ne szépítsünk nagyon szép és kedves és pont az ideálom (nagyon nőies az alkata) viszont nagyon nem beszélget velem mert inkàbb a “csajokkal” van. Viszont ma a srácokkal láttuk ahogy suli után boldogan rohant egy fiúhoz a nyakába ugrott és megcsókolta, nyilván a barátja volt. És bár lepleztek de kb olyan érzésem volt mintha megcsalt volna a barátnőm. Most akkor mit csináljak?2019. szept. 6. 20:30
1/4 A kérdező kommentje:
*lepleztem
2019. szept. 6. 20:32
3/4 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy tetszik-e, sosem volt még velem ilyen. És nem tudok ezen túllépni. Azóta ezen zakatol az agyam csak rá tudok gondolni, ő lebeg a lelki szemeim előtt folyton. Most akkor terszik nekem?
2019. szept. 7. 07:40
4/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon tetszik neked a lány, de vedd tudomásul, hogy FOGLALT és másik fiú karjai felé rohant, hogy megcsókolhassa.
Ha az autó kormánya mögött ül valaki, hogy vezesse az autót - Te oda tudnál ülni másodiknak???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!