Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be képzelem hogy csak ilyenkor tűnik fel?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány az évfolyamunkból, és eddig észre se vettem, hogy sokszor néz, most meg hirtelen észrevettem. Lehet, hogy beképzelem2019. szept. 5. 17:56
1/2 anonim válasza:
Az is lehet, de próbáld meg többször nézni és akkor, ha mindig úgy látod, akkor lehet hogy van benne igazság. Akár vond be haverjaidat is. Külsőként az ember jobban látja. Velem is sokszor megesett, hogy azt hittem néz valaki aztán valószínűleg, ha nézett is akkor nem olyan szándékkal, mert nem tett semmit. Lány vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!