Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy éve álmodok különböző lányokkal, mit jelenthet ez?
17 éves vagyok, komolyabb kapcsolatom még nem volt, csak néhány lánnyal csókolóztam, de nem voltam beléjük szerelmes túlzottan. Volt egy lány 1 éve, aki leszólított egy kisboltban. Iránta először éreztem valamit, de nem jött össze, mert eléhelyeztem a barátaimat és kiábrándultam belőle. Mai napig oda van értem, de nekem sajnos nem tetszik annyira.
Már egy ideje nem emlékszem az álmaimra, csak azokra, amikben egy lány van. Nem egy konkrét lány, mindig más. Egyszer barna haja van, egyszer szőke és általában az a szituáció, hogy együtt vagyunk egy szobában vagy egy medencében, igazából random helyszíneken. Ezekben az álmokban mindig erőteljes izgatottságot és eufóriát érzek, mintha tényleg szerelmes lennék. Ez valóban azt jelentené, hogy vágyom valakire?
Vágysz a szerelemre. Az agy, az álmok tök egyszerűen működnek. :D Izgatottság, eufória, óóóóóó... Igen. Én is álmodtam ilyesmiket anno, csak ugye srácokkal. :D Aztán megéltem ezt a való életben is. :)
Leszel majd szerelmes! Tök jó, hogy tudsz magadra reflektálni, és próbálod megérteni az álmaidat. Sok sikert! :))
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!