Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Van egy crushom(=kiszemelt) akit már lassan fél éve crusholok és az utóbbi 2 hétben elég furán viselkedik. Ha meg lát mosolyog,a barátai őt nézik. Valamelyik nap ki tett instára egy ilyen kérdező cuccot tudjátok, s kértem tőle egy véleményt a válasza szóról szóra ez volt:,,MÉG nem ismerlek annyira, de egy nagyon szép lány vagy"
Szerintetek fel figyelt rám? Ja azt tudni kell hogy ő egy éves kisebb, de engem nem érdekel a kor.
Crush
Egy évvel kisebb 😁
Nem bírom. 🤪
4: Nem mindenkit, csak az ilyen hülyeségeket.
Jártál már más, külföldi oldalon? Ott is ez van.
Ha meg magyar vagy, akkor beszélj magyarul.
Huh.. vannak ott bajok. :D Nem elég, hogy sík hülyének nézel mindenkit de közben a saját baromságaidat észre sem veszed de még életképtelen is vagy. :D
Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Ha a képpel már eladtad magad akkor igazából annyi a dolgod, hogy oda írod neki, hogy "Még? :)" vagy "Még. :P" esetleg "Még! :P". Válassz egyet. [A "" közti részre van szükséged... jsut for safety - a biztonság kedvéért csak, hogy én is megmagyarázzak már egy tök egyértelmű angol kifejezést.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!