Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi esélyem van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi esélye van egy 16 éves srácnak, hogy felszedjen egy 18 éves csajt, akinek barátja is van?
2019. aug. 25. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
A legutolsó részmondat miatt semennyi.
2019. aug. 25. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennyiből szerinted meg lehet mondani? Attól függ, hogy mennyire szereti a pasit, könnyen kapható-e és hogy neked milyen a dumád, mennyire nézel ki jól.
2019. aug. 25. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:

#1-es hát, a remény hal meg utoljára.

#2-es annyira nem ismerem a csajt, de bejön, nagyon. Az hogy a barátjával mennyjre van jóba... Fogalmam nincs. Hogy mennyire kapható hát, attól függ. És az utóbbi 2 normálisan nézek ki, átlagos srác vagyok, 3 hónapja edzek. Illetve dumám nem nagyon van, ami eszembe jut azt mondom.

2019. aug. 25. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van barátja akkor nincs túl sok esélyed. De ha annyira szereted akkor biztos megpróbálod elhódítani. Attól is függ hogy jelenleg mennyire vagy vele jó viszonyban. Arra törekedj hogy a legjobb fiú barátjának tekintsen. Hogyha összeveszik a pasijával vagy bármi van vele akkor te legyél az első fiú akinek ezt elmondja. Te legyél az első akitől tanácsot kér hogy hogyan béküljön ki vele. És innentől csak reménykedned kell hogy egy idő után szerelmes lesz beléd. Úgy viszont semmi esélyed sincs hogyha kimondottan azzal a céllal mész oda hozzá hogy lenyúld őt a pasijától
2019. aug. 27. 13:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Ehez még sajnos hozzá tartozik, hogy egy koncerten találkoztunk, és 3x futottunk össze, össz vissz kb 10 percet dumáltunk. Tudom ez így furán hangozhat, és remélem ez olyan dolog ami átmegy rajtam... De hát nem tudom mi lesz.
2019. aug. 27. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!