Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élvezzem az utolsó együtt töltött napjainkat?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit két hónapja megismertem. Sosem éreztem még ilyet senki iránt, mint amit iránta és ez kölcsönös. Viszont az elején is mondta, hogy el kell szeptemberben költöznie külföldre az egyetem miatt. Ez egy régi nagy álma, nyilván nem várom el tőle, hogy felrúgja értem az életét. Megbeszéltük, hogy ezt a kis időt együtt töltjük. Viszont közeledik a búcsú. Minden nap sírok, minden egyes vele töltött percben arra gondolok, hogy hamarosan ennek vége. Magyarországra nem fog soha visszajönni, mivel nem ez a hazája, csak tanulni volt itt pár évet. Hogyan tudjak túllépni ezen? Soha az életben nem fogom látni őt. Nem tudom kiélvezni ezt a kis időt, amit együtt tudunk tölteni, mert folyton ezen bánkódom.Mit tegyek? Olyan üres lesz nélküle az életem.2019. aug. 25. 00:22
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha olyan nagy a szerelem akkor együtt tudtok maradni távkapcsolatban. A barátom anyukája és a pasija tavkapcsolatban élnek 15 éve.
A pasi Németországban dolgozik. Még nem csalták meg egymást.
Nem lehetetlen. Egyébként attól, hogy nem ez a hazája visszajöhet ha annyira akar.
2/8 anonim válasza:
Szia, nem mondom hogy könnyű a Te eseted. Sőt... Én nem tudom mit csinálnék a helyedbe. Viszont ha ennyire szereted és ő is téged, akkor hiszem azt hogy a távkapcsolat működni fog.
4/8 anonim válasza:
A távkapcsolat nem működik, csak álom. Legyünk realisták, vagy szakítás lesz, vagy kiköltözöl vele.
5/8 anonim válasza:
4# hülyeséget nem kell írni. Minden tud működni ha valakinek van akarata illetve szereti.
6/8 anonim válasza:
5, nem kell hamis álmokat adni szegény kérdezőnek. A távkapcsolat nem működőképes hosszútávon, vagy szakítás vagy összeköltözés a vége.
7/8 anonim válasza:
Hát de ezek nem hamis álmok. Ez a valóság. Akik tényleg szerették egymást együtt is maradtak. Arról senki nem tehet ha nálad, vagy az ismerősödnél nem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!