Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet hónapok után írni az exemnek?
Osszejottunk 2 ev “ismerkedes”utan(hosszi story de mar akkor sem baratkent tekintettunk egymasra)
De en elrontottam az egeszet es szakitott velem 1honap utan
Meg azota is nez,feltekenykedik,mosolyog es koszon
Es en olyan bena vagyok hogy soha tudom hogy “h nez ram”baratnoim mindig mondjak h csillog a szeme meg stb
Nekem hianyzik oszinten szolva
Szerintetek rairjak 4honap utan hogy talalkozzunk es beszeljuk meg a dolgokat ha o is szeretne?
Nem kerek bunko megjegyzeseket
17/L
Bunkó megjegyzést nem kapsz, de őszintét tőlem igen.
Alapszabály! Az ex az nem véletlenül ex, el kell felejteni ha valami egyszer nem működött, akkor erőltetve se fog. Nagyon buta döntés kitartani a biztos rossz mellett ahelyett, hogy vennéd a bátorságot és keresnél helyette másvalakit aki mellett jól éreznéd magad és összeillenétek.
Nem rossz vele egyaltalan.En csak vele erzem jol magam,igen egy buta liba voltam es elrontottam a dolgot a sajat hulyesegem miatt.
Megprobaltam massal is beszelgetni talalkozni,de egyszeruen nem ment,nekem o kell.Egyedul tenyleg vele erzem jol magam en ot szeretem a legjobban.
Nem is egy baratnom van aki az exevel jott ossze tobb honap utan es azota is felhotlen a kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!