Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hamarosan itt van az iskola...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan itt van az iskola és egy lány osztálytárs tetszik. Hogy csajozzak? Tippek?

Figyelt kérdés

Az osztályomból van egy lány,aki a nyár folyamán megtetszett nekem. Szerintem külsőleg pont hozzám illik,viszont nem tudom,hogy csajozzak.

Adnátok tippeket?

2019. aug. 18. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%

Ha jóképű nem vagy, próbáld meg pénzzel, azzal majdhogynem garantált a siker.

Másképp nem sok esélyed van.

2019. aug. 18. 16:26
 2/12 anonim ***** válasza:
44%

ALAP, hogy nem kezdünk osztálytárssal, lakótárssal, munkatárssal!

Gondolkodj!

Összejöttök. Majd ő kidob az új tanárpasi miatt.

Na akkor mit teszel? Kilépsz a suliból, mert nem bírod a gondolatot, hogy a volt csajod nem veled, hanem Józsi'bá-val megy haza?

2019. aug. 18. 16:39
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó, nem minden tinicsaj gerjed a tanárbácsira! (Ha egyáltalán van olyan tanárbácsi a suliban, aki szóba jöhetne.)
2019. aug. 18. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

3.-nak.

Jajj...,na akkor legyen az új, gazdag osztálytárs.

Így már jobb neked?

2019. aug. 18. 16:59
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Hát akit pénzért meg lehet kapni az ultra szánalmas. A külsővel meg az a baj hogy nagyon könnyen átvehetőek. De hát az idiótákat könnyű becsapni. Aki jól néz ki az a tökéletes. Aha. Belül meg egy romlott. Ha pedig kihasználja a csajt akkor meg sírnak hogy jaj ezt kihasznált. Mondjuk meg is érdemli az ilyen.
2019. aug. 18. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Mesélhetnék, mi lett az egykor gazdag osztálytársamból.
2019. aug. 18. 17:31
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Bár én sem a kérdésedre válaszalok, de szerintem az hülyeség, hogy ne gyere össze osztálytárssal. Ha csak ő tetszik akkor miért ne? és ha szakítanátok akkor meg csak el tudjátok viselni valahogy egymást, maximum nem beszéltek a másikkal.

Főleg ha már csak 1-2 éved van és ballagsz, mert akkor tényleg nem sokat találkoznál utána vele ha szakítanátok.

2019. aug. 18. 18:18
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy szánalmas, ha valakit meg lehet kapni pénzzel, de ez nem a pasi hibája, ha a nőnek ez az igénye. A lepontozást visszaadtam, ez nekem is megy.
2019. aug. 18. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Osztálytársat tedd negatívba, 4 évig volt osztálytársam, 12. év végén összejöttünk, 2,5 év után dobott mert élni akar, pasizni.. 6,5 év emlék és tömör szenvedés az egész. Nem éri meg.
2019. aug. 18. 23:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem próbálj beszélgetni vele.Menj oda hozzá kérdezd meg milyen napja volt?Hogy van?stb.Bókolj neki pl milyen szép vagy ma.De jól áll ez a ruha.Ez mindenkinek jólesik.Legyél vele kedves ,figyelmes,hallgasd végig.Ilyen esetben jó ha van egy kis humorod.Meg kell egy hatalmas mennyiségű bátorság,de csak az első lépés nehéz.Ha úgy érzed hogy szimpatikusak vagytok egymásnak jól elvagytok akkor hívd el randizni pl egy egyszerű séta,vagy ha van valami közös program amit mindketten szerettek vagy ilyesmi.Sok sikert.😊
2019. aug. 29. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!