Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg a fiút ha csak azt tudom h 15 éves Walesben lakik és Chad a neve?
Figyelt kérdés
A családdal elutazunk Dubaiba az Atlantis hotelben vagyunk holnap reggel indulunk haza és csak ma sikerült beszélnem azzal a fiuval akivel már napok óta szeretnék (ő jött oda hozzam). Aki tud segítsen kérem !! Nagyon nagyon fontos lenne akár megtalálni az instáját/facebookját/snapchatét vagy akármit ami hozza kapcsolódik !
Magas, szőke, sportos testalkatú és folyamatosan egy barna haju szinten sportos testalkatú fiuval van és az ő nevére sajnos nem emlekszem ! Nagyon nagyon fontos lenne a segítségeteket !
2019. aug. 16. 21:49
2/13 anonim válasza:
Keress olyan srácot, aki legalább az országban van :D
Ha eddig nem dugattad meg magad, akkor már mindegy kislány :)
3/13 A kérdező kommentje:
21:58 én sem lakok az országban
2019. aug. 16. 22:01
4/13 A kérdező kommentje:
21:56 igen tudom, de hátha van valami megoldás
2019. aug. 16. 22:02
5/13 anonim válasza:
Insta:8passengers_chad
Ez egy híres srác de a leírás illik rá
6/13 anonim válasza:
Előző vagyok,szerintem megtaláltam instán _chad.6
7/13 anonim válasza:
Facebookon tudsz beállítani szűrőt az embereknél. Beírod a nevét, azt hogy Wales, esetleg ha lehet akkor azt hogy hány éves (bár ezt lehet nem tudod) és akkor biztos lesz egy halom profil amit kidob. De ha átnézed őket, lehet megtalálod :D
8/13 anonim válasza:
figyelj, én még magyarországon belül sem találok meg valakit akiről tudom myik városban lakik és az osztálytársait is kinyomoztam, úgyhogy te is tegyél le erről.
9/13 A kérdező kommentje:
23:31 nagyon nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és, hogy időt szakítottal arra, hogy segits nekem, de sajnos nem ő az
2019. aug. 17. 18:26
10/13 A kérdező kommentje:
00:34 köszönöm szépen, probalkozok
2019. aug. 17. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!