Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdmes olyan lányért küzdeni harcolni akiröl tudom hogy egy nehéz eset és nem adja magát könnyen? És miért van az hogyha álomvilágba kergetem bele magam hogy bármi is lehetne kettönk közt az még se úgy lesz? És csak hitegetem saját magam? 23/F
Figyelt kérdés
2019. aug. 6. 22:41
1/6 anonim válasza:
Ne fuss egy olyan hajó után ami nem vesz fel.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen...
2019. aug. 6. 23:04
3/6 anonim válasza:
Mindenki hitegeti magát valamivel kapcsolatban,én is pont ilyen vagyok csak fordított esetben.Ha tisztában vagy azzal hogy nehéz eset az már pozitiv,ha nem csak szexelni akarsz akkor megéri.De ha már felteszed ezt a kérdést,itt elvágod magad ha nehéz ha nem nehéz az alany.Nehéz esetnél meg még inkább rossz ha felteszed ezt a kérdést.
Ha ekkora a kitartás is hogy már az elején megkérdőjelezed akkor nem éri meg megpróbálni se.
4/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy megkérdőjelezem..volt pár alkalom amikor csak annyit mondott ! Csak barátok lehetünk... elötte két nappal meg még volt köztünk egy dolog... amikor ezt mondta sziven ütött... nem akarom feladni ! D
2019. aug. 7. 06:26
5/6 anonim válasza:
Ha egy lány könnyen adja magát, akkor szajha. Ha nehezen, akkor senkinek sem kell, mert "túl nehéz negszerezni". Akkor most mégis mit várnak a férfiak?
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha egy lány nehezen adja magát de lehet hogy direkt csinálja hogy megnézze kitartasz e mellette vagy inkább ott hagyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!