Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy újra beleszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy újra beleszerettem az exbarátomba? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában hetente találkozunk, és órákat töltünk együtt.Az igazság az , hogy egyikünknek sincs senkije és megegyeztünk barátság extrákkal kapcsolatban. De ahogy egyre többször vagyok vele, kezdem furán érezni magam. Sokat gondolok rá, nagyon szeretek vele lenni, aggódom miatta... De nem tudom, hogy ő mit érez, mert olykor kicsit olyan, mintha vele is ez történne máskor meg egyáltalán nem ad semmi jelet. Mit tehetek jelenleg? Legyek türelmes és várjam meg, hogy lép -e valamit?
2019. júl. 24. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy vársz h lépjen,vagy leülsz vele és elmondod őszintén h te mit érzel iránta,és megkérdezed tőle h ő is úgy érez-e!!Mjad írd meg h mi lett!(akár privatot is írhatsz,vagy ha bármilyen segítség kell!:) )

L

2019. júl. 24. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Képzeld el hogy velünk is pont ez történt, pont egyszerre szakítottunk a párunkkal és az élet tök véletlen összehozott minket, mi is barátság extrákkal állapodtunk meg, de aztán egyre komolyabbá vált, egyre többet találkoztunk, de aztán sajnos megmaradt a friend zone kategóriába, hogy fontosak vagyunk egymásnak,de ő már nem ÚGY szeret. Vége is lett...

Én bánom, hogy több időt voltam vele, mert ott hagyott egy másik lányért.

Persze minden eset és ember más.

Talán neked több szerencséd lesz.

2019. júl. 24. 23:29
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Valószínű az lesz, hogy várok még egy kicsit, de azért jó lenne haladni is valamerre, mert akkor ez kissé idővesztegetés is. És köszönöm szépen :)
2019. júl. 25. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 Sajnálom:( Én is pont ettől félek, hogy nehogy így járjon kettőnk közül akármelyikünk, mert ki tudja, ha annyi idő eltelik, lehet én tenném meg vele. De ezt nem nagyon hiszem. Egyelőre még várok egy pár hetet és ha nem történik semmi, leülök és beszélek vele.
2019. júl. 25. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2019. aug. 8. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!