Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy flegma fiút miért like-ol ennyi lány?
Amit az első mond nem hülyeség
De szerintem azért ez nem fedi teljesen az igazságot
Egyébként ezt nem teljesen értem hogy hogy tudnánk mi megítélni hogy egy bizonyos illetot miért likeolnak a lányok
Vannak akik a likejaikkal elég szabadon bánnak-tehát szinte mindent belikeolnak
Vannak akik megválogatják-például én a saját ismerőseim képeit likeolom ha tetszenek azokat se mindig illetve ha mondjuk pörkölt van a képen nem igen érdekel ki rakja fel nálam azonnal meg a like
A másik opció meg aki senkit és semmit nem likeol
Mint már mondtam az elsőnek igaza van hajlamosak vagyunk a dominanciát a flegmatizmussal keverni
Habár ahogy most ezt írom rájöttem hogy én nem mutatok erre hajlandóságot
Alapból a flegma emberekkel nem is igen tudok mit kezdeni mert én azért egy elég laza és közvetlen embernek tartom magam és nem nagyon értékelem hs valaki hiába vagyok kedves vagy beszélek éppen fontos dologról az illető legyint rá és flegmatikusan reagál
De més lányoknál azért megeshet hogy ebből azt gondolják hogy aki flegma és mondjuk jól is néz ki az egyből a kemény alfahím
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!