Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 16 évesen lefekszem valakivel mert kívánom, akkor ri***nc vagyok?
Még nem tetem semmit, csak kérdezem. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig is elég perverz voltam, legalábbis a gondolataim sokszor azok. Élőben nem tudom milyen lenne.
16 vagyok, eddig nem akartam lefeküdni senkivel, mert még korainak tartottam és nagyon félnék hogy könnyen kaphatónak/ri**ncnak titulálnának.
Mellesleg szerintem normálisabb fajta vagyok, nincs műkörmöm, nem hordok 2kg sminket, szeretek túrázni, fáramászni, segítek otthon, dolgozom stb.
Viszont nem tehetek arról, hogy kívánom, és egyre "kanosabb" , szexuálisan frusztráltabb leszek.
Nyilván nem ez alapján fogom meghozni a döntést, de felmerül bennem a kérdés, hogy mit is gondol erről az emberek többsége. Elvégre olyan sok lenéző hamgnemű "16 évesen már nem szűz" hozzászólást olvasok.
Ha valaki csak is vágyból, nem azért hogy elmondhassa magáról, vagy pénzért, esetleg egyéb okok miatt fekszik le valakivel, viszont nagyon fiatalon, akkor az a ti szemetekben rib***c?
Kérlek normális hangnemben válaszolj, ha ezt megteszed, zöld kezet kapsz akármi is a véleményed.
Dugj, ahogy jól esik.
Lényeg hogy ne random kocsmai arcokkal, hanem pl. a barátoddal
Nem vagy ribi.
Az az, az aki kéreti magát, már ilyenkor túl van egy focicsapatnyi fiún és jól érzi magát az örökös pasi váltogatással. 16 éves vagy, ilyenkor már természetes, hogy vannak benned szexuális vágyak. Ha lesz egy barátod akivel komolyra fordulnak a dolgok, és úgy érzed, biztosan ezt akarod, akkor hallgass a szívedre. De ne hozz rossz döntést és ne felejts védekezni! Remélem ezekkel is tisztában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!