Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok nagy részének tényleg ez az elvárása?
Azt halottam, hogy az igazán szép lányoknak még a nem fullosoknak is hatalmas elvárásuk van. A kűlső tulajdonságokra nézve is. Ha van belső értékük akkor is. Ebben a kórban. Pl a magasság 180+, vagy a kinézet arcra ami nekem meg van, viszont magasság az csak 177-179,5 között van kb. A testalkatom pedig már talán majdnem macis. Gondolom nekik a testalkattal kapcsolatban is van el várásuk, az olyan lányoknak akik véknyak vagy van rajtuk max 1 kg “felesleg” és az egyik gyerek azt mondta, hogy csak olyan fiúval álnak általában össze aki elég vékony! Még ha kedvesebb lány akkor is. Ő úgy fogalmazott, hogy a testzsír az legyen 8-13% között. Én vagyok 74 kg és a tzs-m az szerintem olyan 17-18%. Amire edzek de hiába, le akarok szálkásítani 68 kiló kőrnyékére. De nem megy, egyszer rövid ideig jutottam el 70 kg-ig! Ami már biztos volt vagy 12%, de ez 1 hétig se tartott. De én kockahasat szeretnék, és ezt már nem a lányok miatt. Bár biztos tetszene sok lánynak ha ki tennék intára magamról egy fél meztelen képet. Ahhol még feszítek is! És az Iphone 6 meg ott a kezembe azt hiszem Plus vagy S.
Álszent,Okoskodó,Vádaskodó,Tróll emberek kíméljenek!
Boldog szülinapot!
Ez hülyeség, minden lánynak más fiú tetszik.
179,5 cm 180 helyett? Iphone 6, miközben már a 8 is kijött?
Ezt meg hogy gondoltad? Ilyen lúzer rám se nézzen!!!!444négy
Kisfiam, hozzád pedig éppen az ilyen felszínes, anyagias hercegnők illenek.
Látszik, hogy neked mi a fontos, tizedcentiken, dekákon meg a sz.ros telefonodon rugózol, menőnek hiszed magad attól, hogy posztolsz a Zinstára, mert te annnyira jó pasi vagy, hogy BIZTOS sok csajnak bejönnél, meeee gyúrsz vazze és ájfónod van.
A belső tulajdonságaidról meg egy darab betűt nem írtál, bár lehet, hogy jobb is ezek után. A lényeg, hogy semmivel sem tűnsz különbnek az általad szidott kategóriájú lányoknál, csak még balek is vagy, aki a gyíkon fényezi magát.
Nem tudom, engem mindig is taszítottak a nagyon vékony pasik.
A kedves, aranyos arc talán a legnagyobb elvárásom, illetve a szép, egészséges és kidolgozott, nem hájpacni test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!