Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Étterembe meg lehet oldani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Étterembe meg lehet oldani valahogy hogy az asztalra egy csokor virágot tegyenek?

Figyelt kérdés
5.randi lesz és szeretném egy romantikus helyre elvinni a lányt egy nagyon szép helyen egy szép étterembe. És szeretnék egy csokor tulipánt vázába mire odamegyunk. Ha foglalásnal megkerdezem hogy ha viszek előtte be azt beleteszik nekem? Vagy itt rutisabb valaki aki csinálta hasonlót? Illetve jó ötlet lehet?
2019. jún. 26. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Foglalaskor mondd meg a keresed, majd kifizeted, nem hiszem, hogy ez olyan szokatlan keres lenne. :)
2019. jún. 26. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
12%

Nekem ez olyan fura... Nem tudom, hogy nem-e ciki ez a 21. században. Nekem ez olyan 60-as évekbeli filmek romantikus nyáladzására emlékeztet.

De te ismered a csajt, ha ő is ilyen nagyon romantikus alkat, aki ilyentől elolvad, akkor persze, bármit megtesznek egy előkelőbb étteremben.

2019. jún. 26. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vigyél előtte csokrot vagy kérd meg őket! Nyilván, ha ők veszik a tulipánt akkor többet kell vizetned.

Kedves előttem válaszoló, szerintem egyáltalán nem ciki és nem régimódi, hanem nagyon is romantikus!

2019. jún. 26. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
30%

Hááát, szerintem is régimódi. Ha valaki nem nagyon romantikus típus, az maximum udvariasan megköszöni, de nem igazán tud vele mit kezdeni.

Egyébként biztos megcsinálják a legtöbb helyen neked, de azért kérdezz rá.

2019. jún. 26. 14:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem a kezét akarom megkerni nem várok nagy reakciót csak tudom hogy szereti a tulipánt es gondoltam milyen lenne ha nem neki adom oda hanem ott lesz és milyen szép. Ja 18 évesek vagyunk.
2019. jún. 26. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Ez mekkora huyleseg hogy regimodi🤦🏼‍♀️Annyira edes es romantikus,ettol minden lany elolvad(igen lany vagyok)
2019. jún. 26. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet de ha nem elég figyelmes azt is hiheti hogy az csak úgy ott van. Jobb lenne ha mikor találkoztok adnál neki 1 szál rózsát vagy bármit.
2019. jún. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!