Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek van így értelme?
Voltam már ilyenhez nekem is szerencsém, nem is egyszer. Általában, ha rákérdezel, azt mondja érdekled, szívesen ír stb. De nem keres. Miért ?
Valójában csak szórakoztatja magát. Ha tényleg érdekelnék, érdeklődne felőled. Dobna fel témákat, sőt a lány javasolná a találkozást, nem halasztgatna.
Amíg nincs jobb, és más, addig beszélget veled, majd egyszer csak nem fog keresni, válaszolni.
Lehet jönni itt bármiféle magyarázatokkal, hogy félénk, visszahúzódó stb. de ez csak rizsa.
Esetleg meg lehet próbálni élőben is, ott hátha nyitottabb az ismerkedésre, egy próbát megér. Vesztenivalód nincs.
Annak viszont nincs értelme, Te hajtod, pörgeted az ismerkedést, de ő nem tesz bele semmit.
Ez helyesírásilag botrány rossz lett.. Sorry.
Szörnyű még magamat is vissza olvasni.
Még annyival kiegészíteném a storyt, a legutóbbi ilyen esetnél, amikor konkrétabban rákérdeztem, megírta, hogy igazából csak beszélgetni voltam/vagyok jó. Ő ennél tovább nem gondolta az egészet. (kérdés, miért nem akar találkozni: nagy classic: úgy érzi alakul mással. Közben meg napok-hetek óta veled beszélget....)
Pedig, amikor olyan lazábban volt szó a találkozóról, akkor azonnal igent mondott.
Viszont, azt tényleg érzed, amikor a másik is kíváncsi rád, érdeklődik, tesz a találkozóért. Nagyon érezni a különbséget, milyen az, amikor meg akarnak igazán ismerni. Össze nem hasonlítható a szenvedéssel, ami ez az online kommunikáció néha.
Tanulság: azonnal, határozottan a találkozó, randi felé kell terelni az ismerkedést. Ha egy héten belül, max 10 nap nem lesz real world beszélgetés, akkor sose lesz belőle már normális.
Minél előbb az írásbeli beszélgetés telefonálás, számcsere felé vinni. Legyen valamivel megfoghatóbb kontakt. Pl. hallod a hangját.
Akár a randira telefonon hívni.
(Bocsi megint, ha rossz az íráskép, helyesírás, már fogyasztottam az időjárás jelentésben javasolt tartalmakból :DD)
Az lényegében mindegy, milyen platformon beszéltek, messenger, vagy viber, ehhez kellett-e kontakt csere. Telefonálni viszont már a bizalom jele, ha hallod a hangját. Könnyebb leszűrni, milyen hangsúllyal mond egy-egy gondolatot.
Nehéz így véleményt mondani amúgy... Volt, akinél azt hittem nem érdeklem, közben mégis. Csak ilyen klasszikus mai lány , aki az insta, face világában él, és eszerint kommunikál.
Nem reménytelen az eset, vidd el minél előbb igazi találkozóig, ott minden kiderül.
Egy a lényeg: ne vedd túl szívügyedre az egészet, igyekezz lazán kezelni, ha nem lesz belőle semmi, ne törjön meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!