Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretném hívni a csajt, de ő valamiért sosem ér rá. Mi lehet a gond?
hidd el, azon nyomban, hogy leakadnál róla, és rájön, hogy már nem futsz a sarkában, egyből érdekes leszel számára...
ezt tapasztalatból mondom, úgy, hogy én vagyok az illető, aki után futottak. amint a srác már nem tűnik "könnyen elérhetőnek" hirtelen izgalmasabbá válik... szörnyű tulajdonság, én is próbálok rajta változtatni.
de mondom, ennek tudatában érdemes eljárni.
#1-es írta, hogy lehet, hogy ezt szándékosan csinálja. Ez lehetséges, de a te viselkedésed nem önbecsülés kérdése. Ha direkt le akar koptatni, mert nem érdekled, akkor jobb, ha nem futsz utána. Nem is éri meg!
#2-es írta, hogy ha túl direkt vagy, akkor talán pont az ellenkezőjét válthatod ki. Ebben is van igazság, szóval ha téged érdekel, és szeretnél viszonzást, akkor fel kell keltened az érdeklődést, de nem ennyire nyíltan.
#3: szerintem mindenkinek arra van ideje, amire időt szakít. Ez esetben sajnos el kell fogadni, hogy nincs akkora érdeklődése, mint neked felé. Ezzel hidd el, nincs is semmi baj, és nem te vagy az okozója, csak az elszenvedője. Szóval keresgélj, de ne csak lányt, hanem viszonzást is! Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!