Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én írtam rá a srácra, nekem is kéne elhívni, vagy várjam meg, amíg ő megteszi?
Névről ismerjük egymást, még nem találkoztunk, viszont egy ideje lájkolgattuk egymás képeit instán, többször reagált sztorijaimra (azok a “bejelölős dolgok instán, tudjatok), és bejönnek neki a hozzám hasonló stílusú lányok, az exe is ilyesmi volt.
Aztán vasárnap az egyik storyba kitett dalszövegére írtam egy 😍-t, és azóta beszélgetünk. Mindig kb rögtön visszaír és ha kell dob fel új témát, látszik, hogy nem akarja, hogy abbamaradjon a beszélgetés.
Viszont nem hívott el randira még, és kicsit attól tartok, mivel én kezdeményeztem a beszélgetést, tőlem várja, hogy hívjam el. Szerintetek nekem kéne, vagy nyomulás lenne? Ti hány nap ilyen chatelés után hívnátok el egy lányt?
Szia!
Személy szerint ilyen ~1 hétig szoktam beszélgetni valakivel, miután elszoktam tudni dönteni, hogy szeretném-e vele folytatni élőben is a beszélgetést, vagy nem?! Randira később szoktam, ilyen 3-4 hét után, miután már azért beszélgettünk élőben is többet.
De egyébként egyén és szituáció függő. Amúgy meg te is elhívhatod, egyáltalán nem cink, főleg manapság.
19F
Nem akarok illúzióromboló lenni, de nekem is volt olyan, hogy ráírtam valamilyen ürüggyel egy srácra, beszélgettünk (többször hajnali 3-4-ig is), új témákat hozott fel, ő írt rám sokszor, stb., már vártam, hogy elhívjon, vagy valami, aztán egyszerre megszakadt a beszélgetés. Nem egy hét után, hanem kb. 2 hónap volt.
De a saját sztorimból kiindulva a helyedben elhívnám, nehogy az legyen a vége, hogy nem lesz semmi.
És szurkolok, hogy összejöjjön minden! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!