Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy haladjak tovább?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy lány akivel már voltam két alkalommal randizni én is be jövök neki még ő is nekem! Nagyon sokat beszélünk. Ha az számít valamit messengeren is sokkal fellazultabban mennek a beszélgetések. Szóval mindössze azt szeretném kérdezni hogy haladjak tovább? Értem puszira,stb dolgokra.2019. máj. 11. 23:36
1/3 anonim válasza:
Találkozásnál nyugodtan öleld meg, hisz még a barátok is szoktak ölelkezni és ne vidd túlzásba az online beszélgetést, helyette beszélgessétek többet realben. Ha úgy látod hogy nem okoz problémát neki az ölelés, akkor nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy "puszit is adhatok?" és hidd el nem lesz gaz, ha ezt termesztésén és nem görcsölve kérdezed. Ez nem kell hogy szájra puszi légyen, elég ha arcra adod és majd az idő teltével egyre közelebb haladsz a szájához 😋😉
Nem kell túlizgulni a dolgot, ha valamilyen kérdésed van nem vagy valamiben biztos, akkor kérdezd meg őt, hiszen ő tudja mit szeret és mit nem.🙂
2/3 anonim válasza:
Hát mondjuk amikor talizol vele akkor megölelhetnéd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!