Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ujrakezdhetjuk valaha?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujrakezdhetjuk valaha?

Figyelt kérdés
Egy lannyal megismerkedtem kb 4 honappal ezelott, randizgattunk de ugy erzem hogy elrontottam, meg akkor o meg a regit szerette. Utana egyre kevesebbet beszeltunk es mostmar semennyit. Most kb 3 hete leegettem magam a novere elott es remelem hogy nem meseli el a huganak (beprobalkoztam a noverenel is), megbantam. Most kezdem erezni hogy a huga nagyon hianyzik es ugy erzem hogy o lenne az igazi. Nagyon jokat beszelgettunk, szinte minden temarol, eloben orakig voltunk egyutt. O az egyetlen lany aki most nagyon hianyzik. Elrontottam, mert elhamarkodtam a dolgokat, nem voltam elegge turelmes. Remelem elfelejtette ami tortent es uj lappal kezdunk hamarosan. Remelem hogy hamarpsan keresni fog. Viszont ha tud a dologrol hogy a noverenel probalkoztam, es hogy mennyire nyomultam (biztos megmutatta neki az uzeneteket is) akkor nem tom mi lesz, meg mit gondol rolam a huga. De mindenkepp azt varom hogy o keressen
2019. ápr. 19. 07:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Picit kínos a szituáció. Ha jó kapcsolatot ápol a nővérével, biztos elmondta neki. Ne várd semmi esetre se hogy ő keressen téged, mert a lányok nem fognak. Ha szeretnél tőle valamit, az írásodból úgy tűnik márpedig hogy igen, írj neki, tisztázd le a legeslegelejétől a dolgot, és mond el a te érzéseidet. Ezek után neked kell lépned. Semmi rossz nem történne, maximum elutasít, de legalább választ kapsz a kérdésedre, hogy újra tudnátok e kezdeni.

Ne feledd, minden körülmények között maradj őszinte, és ha tényleg őt szeretnéd, tegyél érte és bizonyíts! Nem jó taktika ha te vársz. Hajrá!

2019. ápr. 19. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!