Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A srác elhívott moziba....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác elhívott moziba. Holnap lesz a film és nagyon izgulok. Nincs ilyenekben tapasztalatom és félek hogy kínos lesz?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a tervem hogy már ott vagyunk a pénztárnál a sorban oda nyújtanám neki a jegypénzt és mondanám neki hogy "Vedd már meg légyszi az enyémet is, én addig hozok nachost. Dee szerintem úgyse veszi el a pénzt és nem akarok a mozi közepén gyerekeskedni hogy dee márpedig én odaadom és úgy sem akarom hogy hát oké és elindulok a büfébe. Ezt hogy kéne?

2019. ápr. 6. 09:47
 1/2 anonim válasza:
100%

Furcsa, hogy ilyeneken aggódsz. Mások általában attól félnek, hogy nem lesz közös téma, a csóktól stb. Pontosan olyan vagy, mint én. A lejnagyobb hülyeségeken képes vagy aggódni.

Szerintem ne menj el addig nasiért. Várjátok ki ketten a sort, és álljatok be együtt a kaja sorba. A jegyet úgyis ő fogja fizetni, ezellen nincs mit tenni, mindig így van. Viszont a kaját fizesd magadnak. Hagyd hogy ő fizesse a jegyet, mert ha erősködsz, hogy márpedig te odaadod a pénzt, meg lesz sértve. Azt fogja gondolni, hogy te nem akarsz elfogadni tőle semmit. Ez ilyen fura fiú logika. Csak köszönd meg neki. Egyébként ne parázz. Legyél végig laza. Ha a kapcsolat folytatódni fog, millió alkalmad lesz visszaadni neki azt az összeget, esetleg kövinek te fizetsz. Ha nem lesz folytatás, akkor meg kit érdekel? Ne görcsölj. És jó randit!

2019. ápr. 6. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
akkor beszéljétek meg hogy ő veszi a jegyet te pedig a pepsit és a nachost. avagy ami talán még jobb, ha felveted neki, hogy rendben köszi.. de legközelebb akkor én fizetek ;)
2019. ápr. 6. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!