Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liliiiii16 kérdése:
Lányok! Küldenétek fehérneműs fotót ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Na a neten megismertem egy srácot. Egy hónapja chatelünk.
Azt írta hogy tökre bejövök neki és akar látni fehérneműben.
Mit tennétek?
2019. márc. 25. 22:16
11/16 Fruzs33 válasza:
Én sohasem küldök senkinek,visszautasítom őket mindig...1-2 eset volt,amikor az exemnek küldtem,de akkor is homályosát.
Az a lényeg,hogy igazuk van a többieknek.Szinte alig ismered,ne tedd!
12/16 anonim válasza:
Max olyat küldhetsz ahol nem látszódik a fejed, így ha visszaélne, letagadhatod :d
13/16 anonim válasza:
Tedd ki a puncsra, azzal jobban jársz.
14/16 anonim válasza:
Normális srác nem kér, normális lány nem küld fehérneműs vagy más hiányos öltözetű fotót. Ennyi.
16/16 anonim válasza:
Kislány, te még nagyon naív vagy és mivel elgondolkoztál rajta, lazán kihasználhatnak, csak azért, mert ennyire buta vagy!
Egy valamit tanulj meg: Ami egyszer netre felkerül, az soha le nem törlődik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!