Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedik a csaj ha bejövök Neki?
Figyelt kérdés
2019. márc. 24. 21:45
1/4 anonim válasza:
Ha nem ismeritek még egymást: Sokat pillantgat feléd, gyakran arrafele van, mint te. Bátrabbak rád is mosolyognak.
Ha ismered: talál valami ürügyet, hogy beszélgessen veled, nevet a vicceiden.
2/4 anonim válasza:
Magamból kiindulva fiúknál ez ugyanígy működik. :D
3/4 anonim válasza:
Ömm,nemtudom,de ha én nem ismerem olyan közelről a srácot,elkezdem kérdezgetni akármiről ami eszembe jut,ezzel jobban megsimerem,beszélgetünk és találhatok közös pontot. A mostani fiúval aki tetszik elég bonyolult a dolog,de az elején kérdezgettem ugyan így,aztán szemeztünk,egymásra mosolyogtunk,messengern chateltünk,bár az mindig elég érdekes volt. Most azt csinálom,hogy úgyteszek mintha nem is létezne,aztán egyszercsak észreveszem,aztán megint “eltűnik”. Ezzel tulajdonképpen ellenőriztem,hogy érdekli-e,azóta fel akarja hívni magára a figyelmem és a tekintetem is próbálja elkapni. Bár az utolsó dolog nem túl jó ötlet,nagyjából beválnak ezek (utolsó az külön téma,megint),remélem segítettem és,hogy nem vagyok teljesen retardált,bár lehet,hogy annak már mindegy.
4/4 anonim válasza:
3. Te nem az osztálytársam vagy? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!